vloer in woonkamer

Gordijnen Winkel Amsterdam

Kies óók voor een van de hoogste kwaliteit gordijnen in Amsterdam. Amsterdams vloerencentrum biedt een breed scala aan vloeren en gordijnen in Amsterdam en omstreken.

Wij bieden u uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Realiseer de gewenste sfeer in woon- of slaapkamer en vind gordijnen naar wens. Benieuwd wat wij op het gebied van gordijnen in Amsterdam voor u kunnen betekenen?

 

Bekijk assortiment

 

Uitstekende kwaliteit gordijnen in Amsterdam

Gordijnen zijn de sfeermaker in uw kamer. Vooral in de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar. Bij donkere en koude avonden is het belangrijk warmte en licht in huis te houden om te besparen op uw energierekening. En in warme zonnige dagen is het van belang dat het gordijn niet teveel licht doorlaat. Zodat jij s’ochtends niet om 6 uur wakker bent.

Bovendien moet een huis de privacy bieden die u wenst. Gordijnen zijn een perfecte oplossing. Afhankelijk van het materiaal en design bieden zij privacy, warmte en sfeer. En zonder dat inbrekers kunnen zien wat er binnen ligt en hoe het er binnen uitziet komen ze minder snel naar binnen.

Dus bent u opzoek naar een gordijnen winkel in Amsterdam en omstreken waar de service en kwaliteit van de producten voorop staat? Kijk dan niet verder en kom een keer langs in de winkel. Of lees verder voor meer informatie!

Gordijnen op maat bestellen in Amsterdam

Amsterdams Vloerencentrum biedt gordijnen in Amsterdam van merken als Lethem Vergeer, Vadain, A house of Happiness en Holland Haag. Wij bieden u een ruime keuze uit allerlei soorten en stijlen. De stijl van het gordijn bepaalt de sfeer in een kamer. En wij helpen uw graag met het zoeken naar de perfecte sfeer. Zowel met de vloeren als met de gordijnen.

Bij het selecteren van gordijnen zijn er verschillende factoren die in overweging kunnen worden genomen. Allereerst heeft u de keuze tussen verschillende stoffen zoals bijvoorbeeld: katoen of polyester. Na het kiezen van de stof is het noodzakelijk uw keuze te verfijnen met onder andere kleurstelling en design. Vervolgens bieden wij u een prijsberekening voor de gewenste combinaties. Benieuwd tegen welke prijs u uw woonkamer een compleet andere uitstraling kunt geven?

Neem contact op

 

Keuze uit verschillende topmerken

vadain logo a house of hapiness logo holland haag logo lethem vergeer

De nieuwste collectie van Vadain nu bij Amsterdams Vloerencentrum.
Imagine something else.

Vadain staat al jaren bekend om haar veelzijdige stofcollecties, van waaruit de mooiste gordijnen in haar eigen ateliers vervaardigd worden. Nu introduceren wij Vadain | else. Deze collectie is ontworpen vanuit een compromisloze visie op stijl en met aandacht voor detail. Samen vormen de stoffen een palet van exclusieve kwaliteiten, kleuren en dessins.

Een nieuwe, andere, toonaangevende gordijncollectie Vadain | else.

Van wie anders?

 

Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen:

Telefoonnummer: (020) – 685 36 33.

Zo krijgt u direct inzicht tegen welke prijs wij uw gordijnen in Amsterdam realiseren!

 

 

Ons assortiment

Amsterdams Vloercentrum is aanbieder van een groot assortiment aan producten. Wanneer u vragen heeft over ons assortiment kunt u altijd contact met ons opnemen.


Contact


Deskundig advies nodig?

Stel uw vraag en wij geven antwoord.

Of kom langs in de winkel.
Uw gegevens zijn veilig en zullen niet doorgespeeld worden naar andere partijen.