020-6853633

verkoop@amsterdamsvloerencentrum.nl

Lamelparket Amsterdam

Geen omkijken meer naar uw vloer. Lamelparket heeft een lange levensduur, is zeer maatvast en minimaal bewerkt. Dit biedt u de zekerheid op een prachtige en duurzame vloer. Amsterdams Vloerencentrum levert enkel de allerhoogste kwaliteit vloeren. Benieuwd of lamelparket past bij uw ruimtes? Kom langs in onze winkel.

Bekijk ons assortiment

Of neem direct contact op

 

Uitstekende kwaliteit lamelparket

Lamelparket ziet eruit als een echte houten vloer, maar bestaat voor een groot deel uit andere materialen. Deze vloeren bestaan uit een onderlaag van multiplex en beschikken over een hardhouten toplaag. Het parket is in veel verschillende soorten hout en afwerkingen verkrijgbaar. Een toplaag van lamelparket is bijvoorbeeld eiken. Lamelparket kan naadloos gelegd worden en is met een lak afwerking een vloer die heel gemakkelijk in het onderhoud is.

De lagen van lamelparket zijn kruislings met elkaar verlijmd. Deze samenstelling zorgt ervoor dat het parket nauwelijks kan uitzetten of krimpen. Lamelparket kan goed zwevend gelegd worden en is geschikt voor vloerverwarming. Direct na het leggen is de vloer klaar, omdat er niet meer geschuurd, gelakt of geolied hoeft te worden. Bovendien is de vloer makkelijk te leggen dankzij een klikverbinding.

 

Parketvloeren van Amsterdams vloerencentrum

Bij het Amsterdams vloerencentrum bieden wij een ruime keuze uit parketvloeren. Binnen ons assortiment vindt u parket van de merken Your Floor, Wicanders en Solidfloor. Dit brede assortiment parketvloeren verzekert u van de beste kwaliteit houten vloeren. Voor elke stijl vindt u een passende parketvloer.

Meer informatie

 

Deskundig advies over lamelparket in de winkel

Op zoek naar een specifieke kleur parketvloeren? Mocht het gewenste product niet op de site vermeld staan, kom eens langs onze winkel. Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden van parketvloeren. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer (020) – 685 36 33. Parketvloeren of lamelparket koopt u bij Amsterdams Vloerencentrum!

Ons assortiment

Amsterdams Vloercentrum is aanbieder van een groot assortiment aan producten. Wanneer u vragen heeft over ons assortiment kunt u altijd contact met ons opnemen.


Contact


Afspraak / Contact

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw gegevens Zijn veilig en zullen niet doorgespeeld worden naar andere partijen.