vloer in een woning

Linoleum vloer kopen

Bij het Amsterdams Vloerencentrum kunt u verschillende soorten linoleum vloer kopen. Linoleum wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zoals lijnolie, kurk, kalksteen, houtmeel en natuurlijke kleurstoffen. Een linoleum vloer kopen is dus een goede keuze. Linoleum vloeren zijn duurzaam, worden milieuvriendelijk geproduceerd en hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Linoleum heeft jarenlang een ouderwets imago gehad, maar het materiaal is met haar tijd meegegaan. Tegenwoordig is het hip om een linoleum vloer te kopen. Het is verkrijgbaar in verschillende dessins, van sterk tot licht gemarmerd en in veel verschillende kleuren.

Een linoleum vloer kopen is een verstandige keuze voor ruimtes die intensief gebruikt worden in verband met de lange levensduur.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een linoleum vloer kopen? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Amsterdam. Onze verkoopmedewerkers staan voor u klaar.

Liever eerst een offerte ontvangen? Vraag deze dan online aan!

 

Bekijk ons assortiment

 

Voordelen linoleum vloer

Een linoleum vloer kopen heeft vele voordelen op het gebied van onderhoud. Linoleum is onderhoudsvriendelijk. Met een stofzuiger houdt u de vloer gemakkelijk stofvrij. Gebruik geen agressieve schoonmaakproducten want deze kunnen de toplaag van het linoleum beschadigen.

  • Vloer met lange levensduur
  • Bacteriostatisch
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Biologisch afbreekbaar

linoleum vloer

Een linoleum vloer kopen betekent dat u een vloer kiest met een lange levensduur. En met het juiste onderhoud gaat de vloer nog langer mee en heeft u er nog langer plezier van. Linoleum vloeren zijn ook nog eens bacteriostatisch. Dit betekent dat micro-organismen zich niet op de vloer kunnen ontwikkelen. Dat maakt een linoleum vloer tot een zeer hygiënisch product.

Linoleum is na gebruik volledig biologisch afbreekbaar.

 

Over Amsterdams Vloeren Centrum

Een mooie linoleum vloer kopen doet u bij Amsterdams Vloerencentrum. In onze showroom vindt u een enorme keuze aan vloeren. Variërend van vele soorten tapijt tot een eikenvloer en van kurkvloeren tot een marmoleum vloer. Ook hebben wij diverse soorten pvc-kliklaminaatvinyllamelparket en meer.

Wij werken met bekende en gerenommeerde merken zoals Berryfloor, Ambiant en Quick-Step. Wilt u een linoleum vloer kopen en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij nodigen u graag uit in onze showroom, onze deskundige adviseurs staan voor u klaar.

 

Meer informatie

Ons assortiment

Amsterdams Vloercentrum is aanbieder van een groot assortiment aan producten. Wanneer u vragen heeft over ons assortiment kunt u altijd contact met ons opnemen.


Contact


Deskundig advies nodig?

Stel uw vraag en wij geven antwoord.

Of kom langs in de winkel.
Uw gegevens zijn veilig en zullen niet doorgespeeld worden naar andere partijen.