linoleum vloer

Linoleum vloer

Een duurzame linoleum vloer laten leggen

Een linoleum vloer is niet alleen slijtvast en makkelijk in onderhoud maar ook heel erg duurzaam. Vloeren van linoleum worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zoals lijnolie, kurk, kalksteen, houtmeel en natuurlijke kleurstoffen. Bij Amsterdams Vloeren Centrum bent u aan het juiste adres voor een mooie en duurzame linoleum vloer met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Wij hebben een ruim aanbod vloerbedekkingen van laminaat tot bamboe vloeren. Neemt u alvast een kijkje in onze digitale showroom? Voor meer informatie staan onze vloerenexperts voor u klaar.

 

Bekijk ons assortiment

 

 

Oneindige keuze en een goede prijs kwaliteit verhouding

Bij Amsterdams Vloerencentrum kunt u een linoleum vloer kopen in verschillende dessins, van sterk tot licht gemarmerd en met een ruime keuze aan kleuren. Zo vindt u altijd een mooie vloer welke voldoet aan uw wensen. Omdat linoleum zeer kleurvast en duurzaam is wordt het vaak gelegd bij kamers die intensief gebruikt worden.

Daarnaast is het geluids- en trilling dempend en zeer gemakkelijk schoon te houden. Ook bijvoorbeeld voor uw kantoor is linoleum erg geschikt, het langdurig gebruik van bureaustoelen op deze vloerbedekking is dus geen probleem. Een mooie bijkomstigheid is dat een linoleum vloer ook te leggen is in combinatie met vloerverwarming.

linoleum vloer

Vraag bij onze expert naar meer informatie of kom eens langs in onze showroom. Wij adviseren u graag bij de keuze van uw vloer.

 

Linoleum vloer onderhouden

Het onderhouden van uw vloer is altijd belangrijk. Een linoleum vloer is vuil afstotend en vrij eenvoudig in onderhoud. Wel is het belangrijk altijd de juiste reinigingsproducten te gebruiken. Dankzij specialistische producten kan de levensduur van uw vloer flink verlengen.

Naast het juiste onderhoud is het ook mogelijk om een speciale coating aan te brengen. Zo is de bovenste toplaag van de linoleum vloer extra goed beschermd.

Onze adviseurs staan uiteraard voor u klaar in de showroom voor al uw vragen betreft het onderhoud van linoleum vloeren.

Wilt u telefonisch advies? Geen probleem, u kunt ons bereiken op 020-685 36 33.

 

Contact

 

Ons assortiment

Amsterdams Vloercentrum is aanbieder van een groot assortiment aan producten. Wanneer u vragen heeft over ons assortiment kunt u altijd contact met ons opnemen.


Contact


Deskundig advies nodig?

Stel uw vraag en wij geven antwoord.

Of kom langs in de winkel.
Uw gegevens zijn veilig en zullen niet doorgespeeld worden naar andere partijen.