Parketvloeren Amsterdam

Op zoek naar een parketvloer in Amsterdam? Bij het Amsterdams Vloeren Centrum hebben wij een ruime keuze aan parketvloeren. Parketvloer is eigenlijk een verzamelnaam voor massief houten vloeren. Meest voorkomend is een parketvloer gemaakt van eikenhout maar ook vloeren van bamboe worden regelmatig verkocht. De keuze voor de soort hout heeft vooral te maken met de gewenste uitstraling, de soort afwerking en het onderhoud. 

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten houten vloeren: 

Visgraat parket

Bamboe vloeren 

Tapis vloeren

Lamel parketvloeren Amsterdam

Lamelparket is een houten vloer welke is opgebouwd uit een onder en een bovenlaag. De onderlaag is meestal gemaakt van vurenhout. Hier wordt een (dunne) laag van een duurdere hardhouten houtsoort op geperst. Voordeel van lamelparket is dat de kosten voor de vloer lager liggen. Daarnaast wordt de vloer gelegd met een kliksysteem en niet verlijmd aan de vloer. Hierdoor kan de vloer ook weer gemakkelijk worden weggehaald bij bijvoorbeeld een verhuizing. Nadeel is dat de hardhouten laag dunner is en dus minder duurzaam dan een massief houten vloer. 

Lamelparket

Parketvloer Amsterdam: Onze merken 

Bij het Amsterdams Vloeren Centrum kunt u terecht voor een luxe parketvloer van verschillende merken. Binnen ons assortiment kunt u parket vinden van de merken Your Floor, Wicanders en Solidfloor. Met dit brede assortiment bent u verzekerd van de beste kwaliteit houten vloeren. Voor elke stijl is er een passende parketvloer.  

Solidfloors logo Amsterdams VloerencentrumWicanders logo Amsterdams Vloerencentrum

Parketvloer Amsterdam: Maatwerk

Op zoek naar een specifieke kleur of materiaal parket vloer? Wellicht hebben wij wat u zoekt! Mocht het gewenste product niet op de site vermeld staan kunt u altijd bellen. Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden. 

Parketvloer Amsterdam: Contact

Heeft u vragen? Onze medewerkers staan u graag vrijblijvend te woord. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 020 685 36 33.

Ons assortiment

Amsterdams Vloercentrum is aanbieder van een groot assortiment aan producten. Wanneer u vragen heeft over ons assortiment kunt u altijd contact met ons opnemen.


Contact


Deskundig advies nodig?

Stel uw vraag en wij geven antwoord.

Of kom langs in de winkel.
Uw gegevens zijn veilig en zullen niet doorgespeeld worden naar andere partijen.