PVC vloer

Een onderhoudsvriendelijke, vochtbestendige en hygiënische vloer. Dat zijn de grote voordelen van de moderne PVC vloeren. De afkorting ‘PVC’ staat voor ‘polyvinylchloride’. Dit materiaal is uitermate geschikt als vloer in uw woonkamer of bedrijfsruimte. Zo heeft PVC een vergelijkbare uitstraling als een houten vloer, is deze net zo gemakkelijk te leggen als laminaat en even duurzaam als vinyl. Benieuwd naar de nieuwste PVC vloeren? Kom eens langs in de winkel en ontdek de mogelijkheden!

Bekijk ons assortiment

Of neem direct contact op

 

PVC vloeren van uitstekende kwaliteit

PVC is begin 19e eeuw ontdekt en wordt tegenwoordig toegepast in verschillende praktische producten in het huishouden. Iedereen kent de Pvc-buizen die elektrische bedrading bij elkaar houden. Ook kozijnen, speelgoed en regenkleding worden tegenwoordig gemaakt van PVC. Deze vorm van kunststof wordt tevens steeds vaker toegepast bij het realiseren van vloeren.

PVC vloeren zijn een type vloerbedekking dat sterk lijkt op zeil. Het materiaal is dun en soepel, en kan met diverse patronen worden bedrukt. Een groot voordeel van PVC vloeren ten opzichte van zeil, is dat een PVC vloer in stroken wordt geleverd. Dit maakt het gemakkelijk om de vloer te leggen. De afmeting van de stroken is vergelijkbaar met de afmeting van planken laminaat.

 

PVC vloer als dé ideale oplossing

Een PVC vloer heeft diverse belangrijke kenmerken, waarmee het materiaal zich onderscheidt van andere vloeren. Een PVC vloer geeft een unieke warme uitstraling en is zeer gemakkelijk in onderhoud. De snelle aanpassing aan de temperatuur geeft een geweldige akoestische demping. Een PVC vloer is waterafstotend en geschikt voor vloerverwarming en verkoeling. Het materiaal beschikt over een anti-sliplaag en is gemakkelijk schoon te houden. PVC vloeren zijn beschikbaar in diverse kleuren en patronen. Voor iedere smaak, persoonlijkheid en interieur is er een passend design.

Meer informatie

Deskundig advies over PVC vloeren in de winkel.

Benieuwd of een PVC vloer iets voor u is? Onze medewerkers vertellen u graag uitgebreid over de mogelijkheden. Voor een antwoord op al uw vragen omtrent een PVC vloer kunt u contact opnemen via (020) – 685 36 33. Een PVC vloer is hét antwoord op uw vraag naar dé perfecte vloer!

Ons assortiment

Amsterdams Vloercentrum is aanbieder van een groot assortiment aan producten. Wanneer u vragen heeft over ons assortiment kunt u altijd contact met ons opnemen.


Contact


Deskundig advies nodig?

Stel uw vraag en wij geven antwoord.

Of kom langs in de winkel.
Uw gegevens zijn veilig en zullen niet doorgespeeld worden naar andere partijen.