vloer in een woning

Tapijt Amsterdam

Een nieuwe vloer is geheel afhankelijk van uw wensen. Om u een volledige service aan te bieden hebben wij een ruime collectie tapijtvloeren. Waar vindt u nu mooi en budgetvriendelijk een tapijt in Amsterdam?

Bij Amsterdams Vloeren Centrum hebben wij altijd een team professionals klaar staan om u advies te geven. Tapijt kopen in Amsterdam? Natuurlijk wilt u dan eerst het tapijt zien en voelen. Dit kan van maandag tot en met zaterdag in onze showroom te Amsterdam.

Bezoek onze showroom Telefonisch contact

showroom Amsterdams vloerencentrum

Er zijn zo veel soorten tapijt, kiest u voor laagpolig of hoogpolig, katoen of wol? Omdat er zo veel variatie is in kleur, print en structuur van het tapijt is dit altijd één van de meest gebruikte type vloeren geweest.

Wij adviseren u graag over welk tapijt geschikt is voor uw woonruimte en type gebruik. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de soorten tapijt?

Amsterdams Vloeren Centrum is te vinden aan de Jan van Galenstraat 62-64.

Wilt u vooraf even een adviseur spreken? Bel ons dan gerust op 020-685 36 33.

Bekijk alle soorten tapijt Contact opnemen

 

Een nieuw tapijt kopen in Amsterdam incl. passend advies

Er zijn zo veel mogelijkheden bij de keuze van een nieuw tapijt. Breng de sfeer terug in uw huis met een mooie vloerbedekking. Naast dat tapijt vaak wordt ervaren als knus, heeft het goede isolerende eigenschappen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de pooldraden.

tapijt soort

Een ander voordeel van tapijt is dat het geluiddempend is. Heeft u bijvoorbeeld spelende kinderen in huis dan is dit erg fijn. Naast dat het isolerend en geluiddempend is, zijn er meer voordelen voor het kopen van een tapijt. Onze adviseurs geven u een passend advies, waarbij zij ook elk product tot in de puntjes kunnen toelichten.

Aangezien de keuze volledig afhankelijk is van uw persoonlijke smaak kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden, voordat u kiest voor het soort tapijt.

Wij adviseren u ook graag over de combinatie van tapijt met uw huidige interieur.

U bent dus altijd verzekerd van advies op maat bij de specialist tapijt Amsterdam.

Waar kun je een tapijt kopen in Amsterdam?

Een tapijt aanschaffen in Amsterdam doe je bij het Amsterdams Vloeren Centrum! Hier hebben wij een ruime collectie tapijt vloeren. Zo leveren wij projecttapijt van onder andere Interfloor, Forbo en Ambiant. Dit wordt veel gebruikt bij bedrijven, hotels, winkels en in de horeca. Dit soort tapijt is namelijk erg sterk en daardoor enorm slijtvast.

Hierdoor heeft projecttapijt ook meteen voordelen betreft de schoonmaak. Amsterdams Vloeren Centrum biedt diverse varianten van natuurtapijt aan. Ook kunt u bijvoorbeeld terecht voor het stofferen van uw trap met vloerbedekking inclusief ondertapijt.

Voor persoonlijk advies nodigen wij u graag uit langs te komen in onze showroom.

Benieuwd wat u kunt verwachten? Neem alvast een kijkje in de digitale omgeving.

Bezoek onze showroom Telefonisch contact

Ons assortiment

Amsterdams Vloercentrum is aanbieder van een groot assortiment aan producten. Wanneer u vragen heeft over ons assortiment kunt u altijd contact met ons opnemen.


Contact


Deskundig advies nodig?

Stel uw vraag en wij geven antwoord.

Of kom langs in de winkel.
Uw gegevens zijn veilig en zullen niet doorgespeeld worden naar andere partijen.