vloer in een woning

Trap laten bekleden

Wilt u een trap laten bekleden? Amsterdams Vloerencentrum kan dit tegen een aantrekkelijke prijs en met kwalitatief hoogstaande materialen voor u uitvoeren.

Voordelen trap laten bekleden

Een trap laten bekleden met tapijt heeft veel voordelen:

  1. Ten eerste is tapijt zacht en houdt het de voeten warm.
  2. Ten tweede werkt een tapijt op de traptreden geluiddempend. De trap op- en aflopen kan een storend bonkend geluid geven. Met trapbekleding hebben uw buren hier ook geen last meer van.
  3. En ten derde geeft een trap laten bekleden een warme en luxe uitstraling.

trapbekleding

Wilt u meer informatie over trap laten bekleden door Amsterdams Vloerencentrum?

Vraag informatie aan via onze website of kom langs in onze showroom in Amsterdam. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden voor het laten bekleden van uw trap.

 

Bekijk ons assortiment

 

Verschillende soorten trapbekleding

Een trap laten bekleden is een eenvoudige manier om uw trap er weer als nieuw uit te laten zien. U kunt kiezen uit verschillende materialen en afwerkingen, geheel passend bij de uitstraling van uw woning. Afhankelijk van het soort materiaal dat u kiest voor het laten bekleden van uw trap krijgt u een zachte ondergrond, een strakke afwerking of een trap die onderhoudsvriendelijk is.

trap bekleding

Ieder soort materiaal heeft zo zijn voor- en nadelen. Als u ervoor kiest uw trap te laten bekleden met tapijt dan is het resultaat duidelijk. Tapijt is zacht voor de voeten en heeft een warme, luxe uitstraling.

Een trap laten bekleden met marmoleum geeft een zeer strakke uitstraling en is ideaal voor veelvuldig gebruik.

Marmoleum vloeren onderhoudsvriendelijk en slijtvast. U kunt ook kiezen voor traprenovatie. Hierbij worden de traptreden voorzien van eiken prefab traptreden.

Na plaatsing kunnen de traptreden voorzien worden van een kleur. Heeft u liever halve maantjes of een traploper? Amsterdams Vloerencentrum realiseert het allemaal.

 

Ja, ik wil mijn trap laten bekleden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor het laten bekleden van uw trap? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Amsterdam om onze materialen en producten met eigen ogen te zien.

Onze adviseurs geven antwoord op al uw vragen en kunnen u direct advies op maat geven en een voorstel doen.

Meer informatie

Ons assortiment

Amsterdams Vloercentrum is aanbieder van een groot assortiment aan producten. Wanneer u vragen heeft over ons assortiment kunt u altijd contact met ons opnemen.


Contact


Deskundig advies nodig?

Stel uw vraag en wij geven antwoord.

Of kom langs in de winkel.
Uw gegevens zijn veilig en zullen niet doorgespeeld worden naar andere partijen.