Vinyl Amsterdam

Bent u van plan een nieuwe vloer te leggen? Wij hebben een ruime keuze en zijn dé specialist voor vinyl Amsterdam. Het grootste voordeel van vinyl is dat het zo’n veelzijdig product is. Wij bieden talloze vinylvloeren aan van de beste merken, waaronder: Novilon, Interfloor en Ambiant.  Waar koopt u een mooie vloer van vinyl? Amsterdam is in dit geval de hoofdstad van de vloeren. Bij het Amsterdams Vloeren Centrum vindt u zeker waar u naar op zoek bent.

Kom langs in de showroom waar ons team van deskundigen u kennis laten maken met de diversiteit van onze producten. Wilt u graag eerst meer informatie over vinyl Amsterdam? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Indien gewenst kunnen wij u ook adviseren op locatie.

Bekijk ons assortiment

Of neem direct contact op

 

Wat zijn de voordelen van een vinyl vloer?

Wanneer u kiest voor een vinyl vloer, heeft dat grote voordelen. Amsterdams Vloeren Centrum zet ze graag even op een rijtje:

  • Veelzijdig product
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Diversiteit in dessins
  • Plaatsing kan overal
  • Budgetvriendelijk

Er zijn dus talloze mogelijkheden wanneer u opzoek bent naar vinyl in Amsterdam. Of u nu houdt van een houtlook, een egale kleur of een ander mooi dessin. Het kan echt allemaal! Wij geven u ook graag advies betreft de plaatsing, het dessin en natuurlijk het onderhoud dat u zelf kunt doen om jaren te genieten van een mooie vinyl vloer.

 

De specialist voor uw vinyl vloer Amsterdam

Het Amsterdams Vloeren Centrum adviseert u graag bij het uitzoeken van een vinyl vloer in Amsterdam. Wij zijn zeer servicegericht, flexibel en stellen altijd een offerte op binnen 48 uur. Komt het leggen van een vinyl vloer doordeweeks niet helemaal uit? Geen probleem, onze vloerenleggers gaan graag voor u aan de slag in het weekend.

Wij voorzien zowel de particuliere als de zakelijke markt van mooie vinyl vloeren in en rondom Amsterdam. Zo hebben wij in het verleden ook vloeren gelegd in diverse ziekenhuizen, hotels en musea. Daarnaast werken wij nauw samen met woningcorporaties en realiseren wij projecten op persoonlijk niveau.

De specialist voor uw vinyl vloer Amsterdam vindt u bij Amsterdams Vloerencentrum. U kunt bij ons terecht voor een enorme keuze aan vloeren. Neemt u ook eens een kijkje bij marmoleum en PVC vloeren.

Voor advies kunt u maandag tot en met zaterdag contact met ons opnemen via 020 685 36 33.

Neemt u ook alvast een kijkje in onze digitale showroom?

Meer informatie

Ons assortiment

Amsterdams Vloercentrum is aanbieder van een groot assortiment aan producten. Wanneer u vragen heeft over ons assortiment kunt u altijd contact met ons opnemen.


Contact


Deskundig advies nodig?

Stel uw vraag en wij geven antwoord.

Of kom langs in de winkel.
Uw gegevens zijn veilig en zullen niet doorgespeeld worden naar andere partijen.