Visgraat parket Amsterdam

 

Visgraat parket AmsterdamVisgraat parket is een variant op een gewone eiken parketvloer. Het verschil zit hem in de manier waarop het parket gelegd wordt. Traditioneel wordt het in rechte lijnen ‘in verband’ gelegd. Een visgraat vloer heeft een patroon in de vorm van een V.

Wilt u visgraat parket kopen in Amsterdam? Dan bent u van harte welkom bij het Amsterdams vloerencentrum. In onze showroom kunt u alle soorten visgraat parket bekijken. We adviseren u graag in uw keuze. Denk bijvoorbeeld aan het soort ondervloer en de afwerking van het hout.  

Visgraat parket vloerverwarming

Een visgraat vloer met vloerverwarming, is dat mogelijk? Heeft u vloerverwarming en wilt u visgraat parket laten leggen? Laat u dan informeren over de mogelijkheden. Bij vloerverwarming wilt u het liefst een visgraat vloer die voor zo min mogelijk warmteverlies zorgt. In principe zou de keuze dan niet snel op een massief houten vloer vallen. Wat wel een zeer goede optie is om te kiezen voor lamelparket in een visgraat patroon. Lamelparket gaat prima samen met vloerverwarming. Laat de vloer wel leggen door een specialist. Het is belangrijk dat er rekening wordt gehouden met het opwarmen en afkoelen van de vloer in combinatie met de werking van het hout. Bij het Amsterdams vloerencentrum hebben we hier veel ervaring mee en adviseren we u graag. Zo voorkomt u teleurstellingen achteraf en kunt u genieten van uw prachtige houten vloer én uw vloerverwarming.

Eiken visgraat parket

Een eiken visgraat parketvloer biedt vele mogelijkheden. Kiest u voor een robuuste eiken vloer met veel knoesten en vlammen of gaat u voor een strakke vloer? Er zijn verschillende soorten eikenhout die ieder hun eigen uitstraling hebben. Europees eiken heeft een lichte goudbruine kleur en heeft weinig knoesten of vlammen. Een vloer van Amerikaans eiken is daarentegen veel robuuster en geeft een totaal andere uitstraling. Visgraat parket van eikenhout is dus niet één product maar een soort vloer waarin vele soorten en maten zijn. Kom gerust langs in de showroom om rustig de verschillen te bekijken te bepalen wat u mooi vindt.

Visgraat parket laten leggen

Al u de keuze heeft gemaakt voor die ene mooie houten vloer kunt u kiezen: zelf leggen of laten leggen? Een visgraat vloer kan worden gelegd in een zogenoemde hongaarse punt of in een traditioneel visgraat patroon. Ons advies is om een visgraat vloer altijd te laten leggen door een expert. Een expert heeft ervaring met de werking van het hout, de manier waarop het patroon wordt gelegd en het goed monteren van de houten delen. Wellicht denkt u dat er veel kosten zijn verbonden aan het laten leggen van een visgraat vloer. Dat kan zo zijn als u apart een vakman moet inhuren maar koopt u een vloer bij ons dan is het leggen altijd inbegrepen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en bent u verzekerd van een prachtige leg kwaliteit!

Een visgraat vloer in Amsterdam

In Amsterdam vindt u meerdere winkels met visgraat parket of andere visgraat vloeren. Bij het Amsterdams vloerencentrum hebben we veel ervaring met het adviseren en leggen van visgraat vloeren in Amsterdam. U kunt bij ons ook nog eens gratis parkeren voor de deur! Kom gerust langs om u te oriënteren of maak telefonisch een afspraak voor een adviesgesprek. Zo weet u zeker dat één van onze medewerkers voor u klaarstaat. 

Waar kan ik mijn visgraat parket schuren Amsterdam?

Onderhoud van visgraat parket is erg belangrijk in verband met slijtage en kleurverlies. Natuurlijk kan een verouderde look ook erg mooi zijn maar het hout heeft gewoon verzorging nodig zodat u hier jaren van kan genieten. Het is dan ook zeer belangrijk om uzelf af te vragen: waar kan ik mijn parket schuren in Amsterdam?

Het onderhouden van uw visgraat parketvloer kunt u geheel uitbesteden aan ons. Wij bieden diverse opties aan om houten vloeren te onderhouden en renoveren. Visgraat parket is slechts een klein stukje van alle vloeren die wij aanbieden. U kunt bij ons terecht voor diverse vloeroplossingen. Wij raden dan ook aan om eens een kijkje te nemen bij het lamelpakket of het kurklaminaat.

Voor meer informatie en tips betreft houten vloeren kunt u een kijkje nemen op deze pagina.

Voor advies op maat kunt u maandag tot en met zaterdag contact met ons opnemen via 020 685 36 33. Of kom langs in onze showroom te Amsterdam.

Neem alvast een kijkje in onze digitale showroom.

Meer informatie

Ons assortiment

Amsterdams Vloercentrum is aanbieder van een groot assortiment aan producten. Wanneer u vragen heeft over ons assortiment kunt u altijd contact met ons opnemen.


Contact


Deskundig advies nodig?

Stel uw vraag en wij geven antwoord.

Of kom langs in de winkel.
Uw gegevens zijn veilig en zullen niet doorgespeeld worden naar andere partijen.