Visgraat parket Amsterdam

Bij het Amsterdams Vloeren Centrum hebben wij een enorme collectie aan vloeren. Waaronder ook visgraat parket. Amsterdam heeft mooie showroom waar u dit allemaal kunt aanschouwen. Wij zijn dé specialist visgraat parket Amsterdam en helpen u graag op weg. Wanneer u op zoek bent naar meer luxe en een unieke vloer dan is dit zeker een optie voor u.

De visgraat vloer is weer helemaal in de laatste jaren. Wij leggen verschillende houten vloeren, nu ook steeds meer met het visgraatmotief. Wilt u graag meer informatie betreft de mogelijkheden van houten vloeren? Neem gerust eens contact met ons op of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Bij het type “visgraat parket” zijn er diverse opties met betrekking tot de houtsoorten, het motief en de verschillende breedtes en lengtes. Visgraat parket is ook ideaal te combineren met vloerverwarming. Natuurlijk heeft elke vloer onderhoud nodig, wij vertellen u graag wat u kunt doen bij het parket schuren Amsterdam.

Bekijk ons assortiment Of neem direct contact op

 

Waar kan ik mijn parket schuren Amsterdam?

Onderhoud van visgraat parket is erg belangrijk in verband met slijtage en kleurverlies. Natuurlijk kan een verouderde look ook erg mooi zijn maar het hout heeft gewoon verzorging nodig zodat u hier jaren van kan genieten. Het is dan ook zeer belangrijk om uzelf af te vragen: waar kan ik mijn parket schuren in Amsterdam?

Het onderhouden van uw visgraat parketvloer kunt u geheel uitbesteden aan ons. Wij bieden diverse opties aan om houten vloeren te onderhouden en renoveren. Visgraat parket is slechts een klein stukje van alle vloeren die wij aanbieden. U kunt bij ons terecht voor diverse vloeroplossingen. Wij raden dan ook aan om eens een kijkje te nemen bij het lamelpakket of het kurklaminaat.

Voor meer informatie en tips betreft houten vloeren kunt u een kijkje nemen op deze pagina.

Voor advies op maat kunt u maandag tot en met zaterdag contact met ons opnemen via 020 685 36 33. Of kom langs in onze showroom te Amsterdam.

Neem alvast een kijkje in onze digitale showroom.

Meer informatie

Ons assortiment

Amsterdams Vloercentrum is aanbieder van een groot assortiment aan producten. Wanneer u vragen heeft over ons assortiment kunt u altijd contact met ons opnemen.


Contact


Deskundig advies nodig?

Stel uw vraag en wij geven antwoord.

Of kom langs in de winkel.
Uw gegevens zijn veilig en zullen niet doorgespeeld worden naar andere partijen.